
WORKSHOP – (VOLZET) LAOTIAANS KOKEN
24 mei @ 18:30
Meer info
“De keuken van Noordoost Thailand en de keuken van Laos, verrassend eenvoudig en lekker.”
Details workshop
Wat
- Kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Benoit of Tom
Menu
- Dip van aubergine en zeewier
- Voorgerecht: Groene papaja salade (som tam), Laotiaanse salade van gehakte kip (Laab), kleefrijst
- Hoofdgerechten: Stoofpot van paddenstoelen, aubergine, frisse kruiden en pepperwood (Ob larm), Gegrilde steak Lao style, roergebakken champignons in citroengras
- Dessert: zwarte kleefrijst en kokos
Inbegrepen
- Prijs: 75 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, wijn, frisdranken, waters)
- Info -en receptenboekje
Meebrengen?
- haarband
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt