Steeds op zoek naar nieuwe culinaire uitdagingen...

meet the staff

Haven, bringing people together...
Ons team
TOM VANDENBERGHE
TOM VANDENBERGHE
Captain

 

Tom is een doorwinterde wereldreiziger met een hart voor mensen en cultuur. Hij organiseerde culinaire reizen in Azië en is de bezieler van Kookstudio Eetavontuur. Als professionele straatschuimer met een passie voor street food en een hoog rock & roll-gehalte is hij steeds op zoek naar nieuwe smaken en gerechten. Ondertussen schreef hij zes kookboeken over street food. Met zijn tomeloze energie bracht Tom de eerste street food festivals naar België en introduceerde de Japanse noedels (RAMEN) in de Gentse restaurantscene.

 

BENOIT BROCORENS
BENOIT BROCORENS
Captain

 

Eerste stuurman Benoit is gepassioneerd door alles wat met eten en horeca te maken heeft. Kenner van de mediterrane keuken met een uitgesproken voorkeur voor Italië. Benoit ontwikkelt nieuwe workshopprogramma’s bij HAVEN. Zijn ongebreideld enthousiasme werkt aanstekelijk en hij is altijd te vinden voor een culinair praatje.

 

CISKA TERRYN
CISKA TERRYN
Captain

 

Ciska is een fervente reizigster en voelt zich als een vis in het water in de verschillende keukens van het Midden-Oosten. Ook de Indiase en vegetarisch keuken is haar niet vreemd. Ze verzorgt bij HAVEN de planning, facturatie en de reservaties. Zonder haar efficiënte en klantvriendelijke aanpak zou de Haven volledig dichtslibben.

 

Captain