SO HAVEN

A late night special!

Authentic street food
HAVEN LATE NIGHT
Lekkere drankjes en fijne gerechtjes die we aan tafel serveren maar die je ook aan onze, speciaal voor de gelegenheid ontworpen bar, kan eten. Met zicht in de keuken en op onze chefs in volle actie. Een huis-dj die zwoele soulmuziek op de achtergrond draait. Geen uitgebreid tien gangen menu, maar gevarieerde Oosterse gerechten die je bestelt a la carte, volgens je goesting van het moment. Een swingend, laagdrempelig en een no-nonsense food concept. Geïnspireerd op de Londen Soho vibe, sturen wij een nieuw format de wereld in, So-Haven!
We selecteren een aantal toppers uit de Oosterse street food keuken en laten onze grill en houtskool barbecue zijn werk doen. Onze wijnkaart wordt aangepast met enkele speciaal voor de gelegenheid geselecteerde wijnen en bieren. Walk in is mogelijk, maar wie liever kiest voor zekerheid, kan nu reeds boeken voor onderstaande data.
Wie graag wat later op de avond eet, kan ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Onze keuken is immers geopend van 19 tot 23 uur. It’s So Haven, a late night special!
Reserveren
NIEUWE DATA
Vrijdag 19 juli tem maandag 22 juli en woensdag 24 juli tem zaterdag 27 juli (Gentse feesten editie)