Meer info
![](https://www.eethaven.be/img/workshop-dim-sum.jpg)
“Dim sum heeft zijn oorsprong in de theehuizen langs de zijderoute, met deze fascinerende workshop brengen we je een inzicht in de wereld van dim sum…”
Details workshop
Wat
- Dim sum kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Tom
Menu
- Voorgerecht: Sui mai sticky rice, Gyoza van geroosterde pompoen, Soup-dumpling, Golden pockets met chilisaus en wonton soup met dumpling van geroosterde eend
- Hoofdgerecht: Gestoomde dorade met soja en gember, glasnoedelsalade met kip, gestoomde paksoi en gebakken rijst met Chinese worstjes
- Dessert: Sesamballetjes
Inbegrepen
- Prijs: 75 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, wijn, waters en frisdranken)
- Info -en receptenboekje
Meebrengen?
- haarband
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon