combineer lunchen met aankopen

origineel assortiment

come and discover
Shop HAVEN

Onze shop

De meeste van onze producten die we gebruiken tijdens onze kookworkshops, vind je in onze shop. Aangevuld met enkele kleine snacks en enkele producten van onze favoriete leveranciers. Zou kan je ook shoppen bij Haven en thuis meteen aan de slag.

Vissaus

Vissaus is een van onze favoriete smaakmakers. ‘Gaurum’ geheten door onze Romeinse voorouders en in de Oosterse keuken een onmisbaar product. Wij verkiezen al jaren het Thaise merk Tiparos vissaus (Naam pla) voor zijn uitstekende kwaliteit. Al meer dan 100 jaar bereidt in de Chonburi provincie, net onder Bangkok. Het verschil met Vietnamese vissaus (nuoc mam) is dat deze Thaise variant minder zoet en wat robuuster smaakt.

Koffiebranderij

1854, het jaar dat koffiebranderij Vandekerckhove het licht zag. Vandaag, ruim 160 jaar later is ons familiebedrijf nog steeds een gevestigde waarde. De gloeilamp is ondertussen wél al uitgevonden en koffie is een totaalbeleving. De fascinatie voor het product zit er bij ons goed in. Louis is koffiebrander van de 5e generatie en Anna is naast theeliefhebber ook barista. Het volledige koffieproces, van groene boon tot en met de perfect gezette kop koffie is daardoor in huis aanwezig. En dat huis staat in de wijste stad van het land, Gent.

Wijnen

Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van originele wijnen die ze selecteren op maat van elke klant. Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met hen naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Ook in onze shop beschikbaar.