combineer lunchen met aankopen

origineel assortiment

come and discover
Shop HAVEN

Onze shop

De meeste van onze producten die we gebruiken tijdens onze kookworkshops, vind je in onze shop. Aangevuld met enkele kleine snacks en enkele producten van onze favoriete leveranciers. Zou kan je ook shoppen bij Haven en thuis meteen aan de slag.

Vissaus

Vissaus is een van onze favoriete smaakmakers. ‘Gaurum’ geheten door onze Romeinse voorouders en in de Oosterse keuken een onmisbaar product. Wij verkiezen al jaren het Thaise merk Tiparos vissaus (Naam pla) voor zijn uitstekende kwaliteit. Al meer dan 100 jaar bereidt in de Chonburi provincie, net onder Bangkok. Het verschil met Vietnamese vissaus (nuoc mam) is dat deze Thaise variant minder zoet en wat robuuster smaakt.

Koffiebranderij

Charlene De Buysere is één van de barista pioniers van België. Haar koffiebranderij Way is de eerste branderij van ons land die een unieke methode gebruikt voor het branden van de koffie (Diedrich IR12). Dit zorgt voor een buitengewone smaak en bovendien wordt de ecologische voetafdruk beperkt in vergelijking met andere branderijen. Een Gentse onderneming die wij graag steunen!

Wijnen

Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van originele wijnen die ze selecteren op maat van elke klant. Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met hen naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Ook in onze shop beschikbaar.