wij zorgen voor een onvergetelijk moment

our catered events

diverse mogelijkheden
Catered events

Corporate evenement? Privéfeestje? Vergaderruimte?

Boek je eigen evenement

Haven verzorgt evenementen in een origineel kader. Zowel voor bedrijven als privégroepen. Wij houden ervan om jou en je groep te verwelkomen. Van een stevig ontbijt tot een dansfeestje. You name it, we staan voor je klaar. Met een frisse kijk op evenementen werken wij graag samen met jou een gepaste formule uit.

  • Teambuilding
  • Productlancering
  • Incentive
  • Verjaardagsfeest of trouwfeest
  • Meeting, seminarie of vergadering

Kookworkshop

Zoek je een alternatief voor een avondje uit? Onze kooklessen zijn altijd rond een specifiek thema opgebouwd. Tijdens een privé workshop maken jij en je gasten kennis met een culinair thema naar keuze. De gerechten worden steeds onder professionele begeleiding bereid en na afloop nemen we voldoende tijd om te tafelen.

Catering

Neem je gasten mee op een smakelijke wereldreis van Tokio tot Puglia tijdens een drie uur durende walking dinner of voor een feestmaaltijd aan tafel. Van ontbijt tot lunch of dinner wij maken je graag een voorstel op maat.

Meetings

Zoek je nog een veilige HAVEN om te vergaderen met je klanten of collega’s? Verwelkom je gasten in onze studio en trakteer ze op het lekkers wat wij te bieden hebben uit ons aanbod. Mobiel internet en een beamer staan gratis tot jouw beschikking. En vergadering kan ook gekoppeld worden aan een workshop of een lunch in ons café.

Ruimte

Op zoek naar een unieke feestlocatie? Ontvang je gasten in onze kookstudio of in ons lunchcafé op Dok Noord. Ons gerenoveerd fabriekspand bevindt zich slechts op wandelafsand van het centrum van Gent.

“Bij Haven proef je lokale gerechten in hun meest authentieke vorm. Je eet lekkers van ver weg maar ook van dichterbij, met aandacht voor eigen streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten.”

BOEK JE EVENT