Meer info "De Vietnamese keuken moet het hebben van zijn eenvoud en het gebruik van heel veel verse kruiden, ook dipsausen zijn een noodzaak, bij deze veelzijdige keuken." Details workshop Wat Vietnamese kookworkshop, in groep Format: hands on Chef: Tom Menu Voorgerecht: Noedelsoep met rundvlees, lenterolletjes met nuoc cham-dipsaus Hoofdgerecht: salade van kip en bananenbloesem, gegrilde […]
Meer info "Ontstaan in India maar wijdverspreid van de Nederlandse Antillen tot in Japan. Leer alles over currypasta en currysaus maken. Tijdens deze workshop maken we je wegwijs in de wondere wereld van curry." Details workshop Wat Curry kookworkshop, in groep Format: hands on Chef: Benoit / Tom Menu Voorgerecht: Kruidige gehaktballetjes in sla blaadje […]
OPEN DINING ROOM Onder het motto "eten verenigt", organiseren we per kwartaal een aantal “open” dining room avonden. We eten aan één lange tafel met maximaal 24 personen. Jouw tafelgenoten worden alvast je beste vrienden voor één avond. Je kan zelfstandig, per 2 of in een kleine groep (max 4 personen per boeking) inschrijven. Het […]
OPEN DINING ROOM Onder het motto "eten verenigt", organiseren we per kwartaal een aantal “open” dining room avonden. We eten aan één lange tafel met maximaal 24 personen. Jouw tafelgenoten worden alvast je beste vrienden voor één avond. Je kan zelfstandig, per 2 of in een kleine groep (max 4 personen per boeking) inschrijven. Het […]