GENTSE FEESTEN

DINING ROOM

TAKE OUT
INFO
Gentse feesten 21
Wij werken alvast aan een nieuw feestmenu, hebben er helemaal zin in en zijn van plan, zoals elk jaar er iets bijzonder van te maken. De perfecte gelegenheid om jullie opnieuw te ontvangen ligt in het vooruitzicht. Geen officiële Gentse feesten, maar wel, feest bij Haven dus.
Van vrijdag 16 juli tot en met zondag 25 juli geven wij tien avonden op rij het beste van onszelf tijdens ons jaarlijks restaurant concept. Tien heerlijke authentieke Oosterse gerechten volgens een vaststaand menu.
Wij toveren de volledige kookstudio om tot een sfeervolle, intieme, gezellige eetruimte en dit voor maximaal 40 personen per avond. Een uniek Oosters eetfestijn aan 50 euro pp Excl dranken. Wil je erbij zijn, reserveer nu reeds jouw tafel en verzeker je van een plekje.

Book your table 

Wanneer: vrijdag 16.07 tem zondag 25.07

Prijs: 50 Euro pp excl. dranken

Reserveren via reservatieformulier of info@eethaven.be

*Vegetarisch alternatief op aanvraag, enkel per 2 personen.

 

 

 

OPEN DINING ROOM (ON HOLD)

Onder het motto “eten verenigt”, organiseren we per kwartaal  een  aantal “open” dining room avonden.  We eten aan één lange tafel met maximaal 24 personen. Jouw tafelgenoten worden alvast je beste vrienden voor één avond.

Je kan zelfstandig, per 2 of in een kleine groep (max 4 personen per boeking) inschrijven.

Het menu wordt vooraf niet bekend gemaakt en bestaat uit minstens tien Oosterse gerechten.

Lente editie: vrijdag 02 en zaterdag 03 april

Aanvangsuur: 19:30

Prijs: 50 euro pp (Dranken Excl.).

Reserveren Cadeaubon

 

THE DINING ROOM (ON HOLD)

Kleinschaligheid, intimiteit, één vaststaand menu, een persoonlijke aanpak, aan 1 lange tafel. Dat is waar The Dining room voor staat…

Verzamel 16 vrienden, kennissen, familie of collega’s en schuif bij ons aan onze lange tafel aan. In een gezellig en warm kader laten we je proeven van al ons kunnen, in een exclusieve privé omgeving. Wij verrassen je met een Oosters menu. Zonder dat je de gerechten kent wordt je 3 uur lang getrakteerd op de meest funky gerechten uit de Oosterse keuken.

Chef Benoit en Tom zorgen voor de ontvangst, de omkadering en een woordje uitleg bij elk gerecht. Een ongedwongen avond waarin wij het best van ons zelf geven.

Vanaf 16 tot 24 personen.

Wil je The Dining room voor jouw groep boeken:

Reserveren Cadeaubon

 

°The Dining room is a mobile free zone