Een unieke ervaring...

Haven Kookworkshop

meer info
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KOOKWORKSHOP – PEPER, CHILI & SAMBAL, SPICE IT UP! (NIEUW)

13 februari 2019 @ 18:30 - 22:30

 

Meer info

“Zonder peper zou ook onze keuken smaakloos zijn. Over ter wereld maakt men gerechten pittiger door gebruik van verschillende ingrediënten. We verkennen de wereld van pepers en chili. Voor mensen met stevige smaakpapillen!”

Details workshop

Wat

  • Kookworkshop, in groep
  • Format: hands on
  • Chef: Tom

Menu

  • Voorgerecht: Venusschelepen in pittige seafood dressing, gegrilde scampi met peper, zout, limoen.
  • Hoofdgerecht: 3 soorten sambal (kokossambal, auberginesambal, garnaalsambal), roggevleugel in bananenblad met sambal, achar van witte kool; roergebakken boontjes in chili-jam, varkensvlees in look en peper
  • Dessert: Indonesische fruitsla

Inbegrepen

  • Prijs: 70 €
  • Ingrediënten
  • Kookmateriaal
  • Maaltijd
  • Dranken (aperitief, wijn, koffie of thee)
  • Info -en receptenboekje

Meebrengen?

  • haarband
  • gemakkelijke schoenen
  • cadeaubon, ivt

Reserveren Cadeaubon

Gegevens

Datum:
13 februari 2019
Tijd:
18:30 - 22:30