Een unieke ervaring...

Haven Kookworkshop

meer info
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KOOKWORKSHOP – PEPER, CHILI EN SAMBAL, SPICE IT UP!

10 mei 2020 @ 18:30 - 22:30

Meer info

“Zonder peper zou ook onze keuken smaakloos zijn. Over ter wereld maakt men gerechten pittiger door gebruik van verschillende ingrediënten. We verkennen de wereld van pepers en chili. Voor mensen met stevige smaakpapillen!”

Details workshop

Wat

  • Kookworkshop, in groep
  • Format: hands on
  • Chef: Tom / Benoit

Menu

  • Voorgerecht: Venusschelepen in pittige seafood dressing, gegrilde scampi met peper, zout, limoen.
  • Hoofdgerecht: 3 soorten sambal (kokossambal, auberginesambal, garnaalsambal), roggevleugel in bananenblad met sambal, achar van witte kool; roergebakken boontjes in chili-jam, varkensvlees in look en peper
  • Dessert: Indonesische fruitsla

Inbegrepen

  • Prijs: 73 euro pp
  • Ingrediënten
  • Kookmateriaal
  • Maaltijd
  • Dranken (aperitief, wijn, koffie of thee)
  • Info -en receptenboekje

Meebrengen?

  • haarband
  • gemakkelijke schoenen
  • cadeaubon, ivt

Reserveren Cadeaubon

Gegevens

Datum:
10 mei 2020
Tijd:
18:30 - 22:30