Terug naar alle evenementen
“Een mooi overzicht van Thaise kooktechnieken, wokken, dressing en curry maken”
Wat
Thaise kookworkshop, in groep
Format: hands on
Chef: Stijn
Menu
Voorgerecht
Miang kham – “explosie van smaken”
Thod naam pla – Thaise viskoekjes met komkommerdressing
Hoofdgerecht
Panang moo – penangcurry met varkenshaasje
Yum nua – pikante rundvleessalade
Pak kanaa nam man hoi – Chinese broccoli in oestersaus
Gai phat med mamuang – kip met cashewnoten
Khao hom mali – jasmijnrijst
Dessert
Khao niaw mamuang – zoete kleefrijst met mango en kokos
Inbegrepen
Prijs 94 €
Ingrediënten
Kookmateriaal
Maaltijd
Dranken (welkomstdrankje, wijn of limo, water)
Digitaal receptenboekje
Meebrengen?
gemakkelijke schoenen
cadeaubon, ivt