Meer info

5 smaken – 5 kleuren – 5 bereidingswijzen – 5 zintuigen
Tijdens deze workshop leer je de traditionele Japanse keuken (washoku) kennen en stel je zelf een kleurrijke bento samen. We staan stil bij de kenmerkende smaken van dashi, miso en sojasaus. We leren hoe veelzijdig tofu is, en hoe je het krokant krijgt.
Deze workshop is volledig plantaardig.
Details workshop
Wat
- Kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Stijn & Tine
Menu
Voorgerecht
- Hiyayakko – koude zijden tofu met shiso en andere toppings
- Poteto sarada – Japanse aardappelsalade
- Miso kyuri – komkommer met misodip
Hoofdgerecht
- Takikomi gohan – gekruide rijst
- Tofu dengaku – krokante tofu steaks met miso, sesam en walnoten
- Kabocha no nimono – gestoofde pompoen in sake en sojasaus
- Ponzu shiitake – gegrilde shiitake met ponzudressing
- Tsukemono – gepekelde groenten
- Miso shiru – misosoep met aburaage en wakame
Dessert
- Sojasausijs
- Kohi zeri – koffie jelly
- Mugicha – Japanse gerst thee
- Sencha – groene thee
Inbegrepen
- Prijs: 94 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, wijn of limo, water, thee)
- Digitaal receptenboekje
Meebrengen?
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon