Meer info

Een mooi overzicht van Thaise kooktechnieken, wokken, dressing en curry maken
Details workshop
Wat
- Thaise kookworkshop, in groep
- Format: hands on
- Chef: Stijn
Menu
Voorgerecht
- Miang kham – “explosie van smaken”
- Thod naam pla – Thaise viskoekjes met komkommerdressing
Hoofdgerecht
- Panang moo – penangcurry met varkenshaasje
- Yum nua – pikante rundvleessalade
- Pak kanaa nam man hoi – Chinese broccoli in oestersaus
- Gai phat med mamuang – kip met cashewnoten
- Khao hom mali – jasmijnrijst
Dessert
- Khao niaw mamuang – zoete kleefrijst met mango en kokos
Inbegrepen
- Prijs 94 €
- Ingrediënten
- Kookmateriaal
- Maaltijd
- Dranken (welkomstdrankje, wijn of limo, water)
- Digitaal receptenboekje
Meebrengen?
- gemakkelijke schoenen
- cadeaubon, ivt
Reserveren Cadeaubon