Haven een gezellige ontmoetingsplek

have a break...

come and enjoy
Ons menu

 

The Dining Room

Tijdens The dining room sessions wordt het menu vooraf niet bekend gemaakt. Benoit en Tom verrassen je met een 10 a 12 gerechten. Wel wordt telkens een korte omschrijving  van een voorgaand menu weergegeven.  Een Oosterse tasting avond vol verrassingen. Vegetarische keuze kan je vooraf doorgeven.

The Dining Room (ZOMER)

Aanvang

Explosie van smaken, miang kham blaadje van pomelo en Oostendse garnaal / Kort gebakken St-Jacobsvrucht op een bedje van glasnoedels in zoete sojadressing.

Vooraf

Singapore chili crab / Koreaans traag gegaard buikspek in een slablaadje / Spicy Thai vongole met citroengras / Salade van gefrituurde noedels in tamarindedressing / Wonton soep met eend dumplings

Hoofd

Dorade op zijn geheel gestoomd in pittige limoendressing /Kort gegrilde chateau briands in huisgemaakte Penang curry /Roergebakken waterspinazie in gele bonen pasta en sojasaus /Gegrilde gambas vergezeld van laotiaans varkens gehakt /Jasmijnrijst

Dessert

Sticky rice & mango

Reserveren Cadeaubon

The Dining Room (HERFST)

Aanvang

Gedroogde zwarte woudpaddenstoelen, gefrituurd met kaffirlimoen / Mekong riverweed vergezeld van duo dips van gebrande tomaat en gebrande aubergine

Vooraf

Dimsum van kleefrijst met shiitake en spinazie vergezeld van dip met sojasaus en zwarte rijstazijn / Kanom Jeen met fijne noedels, massamen gravy met fijne stukjes lamsvlees, pickles, verse kokosrasp, pindanoten en huisgemaakte sambal

Hoofd

Krokant gebakken dorade royal in tamarinde saus met Thaise basilicum/ gegrilde Ierse ib-eye met limoen-citroengras dip , geserveerd op z’n Koreaans / Stoofpot van hoevekip met pepperwood, pompoen en herfstkruiden / Roergebakken paddenstoelen met Chinese bieslook / kleefrijst en spicy limoen dip

Dessert

Gevulde pompoen met kokoscustard, mangopudding en kokosijs